Storitve

Spletne strani

Nekaj trenutkov imate na voljo za prvi vtis, ko vas kupec išče na spletu. Naj bo vaša spletna stran učinkovita in prodorna.

več

Spletne aplikacije

Spletne aplikacije so namensko izdelane programske rešitve, ki za upravljanje ne potrebujejo namestitve, potrebujemo samo dostop do interneta. Lahko so postavljene popolnoma samostojno, lahko pa so implementirane v spletno stran.

več

Mobilne aplikacije

Aplikacija za mobilne telefone in tablične računalnike je sodoben in učinkovit pripomoček za krepitev blagovne znamke, produktov, storitev.

več

Foto video storitve

Nimate na razpolago kvalitetnih fotografij za predstavitev vaše turistične ponudbe? Potrebujete panoramske fotografije in fotografije z višine, ki bodo predstavile vašo ponudbo?

več

2D & 3D animacije

2D in 3D animacije lahko prikazujejo vidike delovanja izdelkov in postopkov, ki jih je z tradicionalnim video filmom ne moremo ali zelo težko prikažemo.

več

Grafično oblikovanje

Oblikovanje je preveč pomembno, da bi ga prepustili le oblikovalcem, zato lahko naša ekipa strokovnjakov obvladuje in ponuja širok spekter storitev na področju grafičnega in industrijskega oblikovanja.

več

Vzdrževanje spletnih strani

Vzdrževanje spletnega sistema zajema storitve, ki jih opravljamo kontinuirano z namenom zagotavljanja nemotene dostopnosti spletne predstavitve in njenega neprekinjenega delovanja.

več

Povpraševanje

Veselimo se sodelovanja z vami.

Z izpolnitvijo obrazca, se strinjate z Izjavo o zasebnosti po novi uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Več

8+7=