Najem e-poštnih predalov

E-poštni predali so opremljeni s proti-virusno in napredno proti-spam zaščito. Na voljo vam je dostop do e-predalov prek spletnega vmesnika in POP ali IMAP protokola, prek varne kodirane SSL povezave. Napredi e-poštni predal vključuje tudi polno uporabniško podporo ter pomoč pri nastavitvah e-predalov na vaših odjemalcih.

E-poštni predali, ki so sodobni, varni, odporni na nezaželeno (spam) pošto, so ključni za uspešno in nemoteno poslovanje podjetij in delovanje organizacij.

V podjetju Arctur imamo že več kot 20 let izkušenj z internetnimi tehnologijami - med drugim tudi z e-poštnimi predali. Skozi leta smo vedno v koraku z najnovejšimi tehnologijami, ki so potrebne za upravljanje z učinkovitimi e-poštnimi predali.

Naši strežniki so opremljeni z vrhunsko strojno opremo, predvsem pa z najnovejšo napredno in inteligentno programsko opremo, ki omogoča izjemno uspešno proti-virusno in anti-spam zaščito (zaščita proti nezaželeni e-pošti). Prek spremljanja statistik filtriranja e-pošte vam lahko zagotovimo 99,99% proti-virusno zaščito in 98,52 % zaščito proti nezaželeni pošti - to vam zagotavlja, da bo v vaš e-poštni predal prispela res samo tista e-pošta, ki je namenjena vam, brez nevarnih virusnih sporočil ali nadležnih nezaželenih sporočil. Za zanesljivo in varno hrambo e-pošte, ki prispe in se posreduje prek naših strežnikov je zagotovljeno z dnevnimi in tedenskimi varnostnimi kopijami. Strežniki so locirani na različnih lokacijah in povezani v splet z več optičnimi povezavami s čimer lahko zagotavljamo nemoteno delovanje brez izpadov kar je za sodobno e-poslovanje, ki temelji na uporabi e-pošte, ključnega pomena za vsako podjetje ali organizacijo.

Ponujamo vam torej cenovno ugodne, predvsem pa varne in zanesljive e-poštne predale!

storitev cena prostor / e-predal podpora
e-poštni predal (osnovni) 12 € (14,64 € z DDV) na leto 2 GB 1415719509 cancel-2-16
e-poštni predal (napredni) 3,3 € (4,03 € z DDV) na mesec 10 GB 1415719503 checked-16