Gostovanje z e-predalom

Za odličnost gostovanja je ključnega pomena predvsem to, da je vsak trenutek poskrbljeno za nemoteno delovanje. E-poštni predali, spletne strani in spletne aplikacije enostavno morajo delovati ob vsakem času in visokih obremenitvah.

V naši ponudbi gostovanj smo se osredotočili na visoko kvaliteto storitev in skrb za naročnika. Pri najemu gostovanj boste lahko brez skrbi, saj se bodo vaše spletne strani, e-pošta in spletni sistemi izvajali na naših vrhunskih strežniških sistemih v sodobnem podatkovnem središču; poleg tega vam bodo naši strokovnjaki vedno na voljo za pomoč pri reševanju morebitnih zapletov in svetovanje. 

Cenik za letni najem gostovanja:
  paket A paket B paket C
prostor na disku v GB 2 10 100
mesečni promet v Gb neomejeno neomejeno neomejeno
e-predalov (osnovni) 2GB/predal 5 10 50
skupaj prostor na disku v GB 12 30 200
podatkovne zbirke (baze) / 5 25
       
Za 1 leto 50€ 110€ 250€
Za 2 leti 80€ 180€ 400€
Za 5 let 195€ 440€ 975€
*cene ne vsebujejo DDV

 

Posebnost naših paketov je v tem, da vam dodelimo ločen prostor za vaše spletne strani in ločen prostor za vsak posamičen e-predal. S tem si zagotovite ustrezno kvoto za vse e-predale vaših uporabnikov in ustrezno kvoto za vaše spletne strani.

Za podatkovno zbirko so na voljo MySQL in Microsoft MS SQL strežniki. Dodatna podatkovna zbirka (baza) znotraj izbranega paketa (razen paketa A) je 5 € / leto za eno podatkovno zbirko oziroma 20 € v primeru najema za 5 let (cene so brez DDV). 

Gostovanje spletnih strani in spletnih sistemov je zaščiteno s proti-virusnim sistemom, ustrezno je poskrbljeno za varnost pred vdori. Prav tako imajo naši strežniki brezprekinitveno napajanje električne napetosti ter redno sistematično izdelavo varnostnih kopij podatkov. Nudimo vam tudi pregled statistike dostopa ter ostalih naprednih zmožnosti, ki jih ponujajo spletni strežniki. Vse vrste gostovanja omogočajo izvajanje spletnih skriptnih jezikov PHP, Perl, ASP in .NET ter se izvajajo na Linux in Windows strežnikih.

Napredno gostovanje z mesečnim najemom je možno v kombinaciji z izdelavo spletne strani ali spletnih sistemov, pri čemer se vam še posebej posvetimo in definiramo pravila uporabniške podpore, naprednih storitev ter odzivnega časa za podporo in pomoč.

DNS gostovanje za vse domene, ki jih registrirate pri nas, je brezplačno in vam ga uredimo ob registraciji domene. Za več informacij obiščite spletno stran za registracijo domen ali nam pišite na: domene@arctur.si