O nas

Arctur ustvarja sodobne in ljudem prijazne informacijske rešitve za gospodarske družbe, državno in javno upravo ter nevladne ustanove.

Kontakt

ARCTUR d.o.o.
Industrijska cesta 1A, 5000 Nova Gorica
tel: 05 302 90 70, fax: 05 302 20 42

Urnik:
ponedeljek - petek od 8:00 do 16:30
(od 12:00 do 13:00 smo na kosilu)


PE Ljubljana FRI, Večna pot 113, 1000 Ljubljana, Slovenia

Delo z naročniki:

Uspešno sodelujemo z velikimi podjetji in organizacijami kot tudi z malimi podjetji in samostojnimi podjetniki. Naše delo temelji na sledenju nenehnim spremembam, ki nas obkrožajo ter na neustavljivi želji po znanju in napredku. Naš največji izziv je pretvoriti ideje v realnost, in to pogumno, brez kompromisov. Da so naši sistemi trajni v času pa redno skrbi skupina predanih strokovnjakov, zadolžena za uporabniško in tehnično podporo.

www.arctur.si

Arctur je vodilni ponudnik storitev s področja visoko zmogljivega računalništva v Jugovzhodni Evropi. Najem superračunalnika in storitev sistemske administracije, optimizacije kode ali paralelizacije, nudimo po modelu XaaS, kar našim kupcem prinaša bistvene prihranke v primerjavi z nakupom lastne opreme. Naše namenske informacijske rešitve (4PM, ADS) so postale nepogrešljiva orodja za marsikatero družbo ali ustanovo. Visoka vlaganja v raziskave in razvoj, vzorno sodelovanje z inštitucijami znanja  ter odlična mreža mednarodnih partnerjev nam omogočajo uresničevanje strategije, ki pomeni premik  na vedno bolj zahtevna računalniška okolja in prisotnost na globalnem trgu visoke informatike.

evropaArctur – med Benetkami in Dunajem